Specialiteiten

Runderrolletjes

Heerlijke runderrolletjes gevuld met parmaham en kaas in een Spaanse knoflookmarinade.


Houthakkerssteak

Een gemarineerd filetlapje, omwikkeld met gerookt spek. Het filetlapje is af gegarneerd met gefruite uitjes. De filetlapjes wegen ongeveer 150 gram per stuk.

Bereiding: Bak het filetlapje om en om ongeveer 6 minuten. Heerlijk met gekookte aardappels en bloemkool of andijvie.


Verse worst

De verse worst van Topslager de Leeuw is wereldberoemd in onze regio! Uiteraard komt de worst uit eigen worstmakerij. We maken deze als verse worst aan stuk of in saucijsjes. Klik hier voor meer info en de bereiding.


Sleetjes

Kant-en-klaar in de oven of voor op de barbecue. Van varkenshaasmedaillons.


Côte de Boeuf

Onze côte de boeuf is 5 tot 6 weken gerijpt. Mede door de rijping is deze botermals en vol van smaak. Klik hier voor een recept om de côte de boeuf op z'n lekkerst klaar te maken.


Katenhaasje

Een gemarineerd varkenshaasje, omwikkeld met katenspek. Het varkenshaasje weegt ca. 150 gram.

Bereiding: Zachtjes aanbraden, vervolgens 12 minuten braden met het deksel schuin op de pan. Lekker bij rauwkost en gebakken aardappeltjes.

Filet Americain

Onze filet americain is overheerlijk en smaakt goed op brood en toastjes. Op verzoek wordt de filet americain verrijkt met uitjes en/of pepertjes. De filet americain is verkrijgbaar in bakjes van circa 150 gram.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.